Voor wie werkt Bis Pro?

Bis Pro werkt voornamelijk voor bedrijven in het MKB. Met name DGA’s vinden het prettig en nuttig regelmatig te sparren over de bedrijfsstrategie of oplossingen te vinden voor specifieke ondernemersproblemen. Bis Pro werkt ook voor MBO en MBI kandidaten voor het ontwikkelen of beoordelen van businessplannen. Soms is binnen familiebedrijven behoefte aan objectieve meningsvorming en begeleiding naar nieuwe directievormen. Jarenlang succesvol opererende compagnon-directies kunnen in een impasse terechtkomen en plotseling behoefte hebben aan een verfrissende nieuwe vorm van samenwerken (of zelfs uitelkaar gaan). Hierin kan Bis Pro ondersteunen.

Enkele met name te noemen bedrijfscategorieën zijn: start-up’s, scale-up’s, bedrijven met groeiperikelen (in positieve en negatieve zin), bedrijven in de maakindustrie, bedrijven met exportplannen. Vergroten van de aandeelhouderswaarde en continuïteit van de onderneming staan voorop. Belangrijkste pijlers voor continuïteit vormen de klanten en het personeel.

Werkwijze

Samen met de onderneming wordt in discussie en gesprek gewerkt aan plannen voor de toekomst. Zo kan het Business Model Canvas een beproefde methode zijn om op basis van veranderde marktomstandigheden de focus te verleggen en het ondernemerschap nieuwe impulsen te geven. Bis Pro kan ook de aanzet gegeven tot uitvoering van de nieuwe plannen.

 
Beloningswijze

Beloning vindt plaats op basis van gewerkte uren. Tariefstelling per uur, dag of dagdeel  in overleg na vaststelling verwachte periode.

In sommige gevallen kan, wanneer er sprake is van periodieke dienstverlening, een abonnement worden afgesproken.

 

Persoonlijk gesprek

Neem voor een geheel vrijblijvend en persoonlijk gesprek contact op via e-mail of tel.nr. 06 55 75 11 22.

Contact